Antenor + OTG Consulting = Sant

Antenor + OTG Consulting = Sant

 

Det er med glede og stor entusiasme vi kan fortelle at Antenor AS og OTG Consulting AS nå blir et selskap: Antenor-OTG

Gjennom denne sammenslåingen vil vi bli en komplett leverandør av programvare og kompetanse på flere områder som:

  • Virksomhetsstyring
  • Kvalitetsledelse (QA/QC)
  • Risikostyring
  • Teknisk sikkerhet
  • HMS

OTG Consulting blir formelt et 100% eid datterselskap av Antenor-OTG AS, som vil operere som ett integrert konsulent- og IT-selskap.

Sammen vil vi ha et større og bredere teknologi- og tjenestespekter. Vi kan dermed, i enda større grad, bidra til å skape merverdier for våre kunder.

Antenor-OTG vil fra januar ha 25 engasjerte medarbeidere, som sammen skal skape et spennende og attraktivt fagmiljø. Tore Gellein vil være Daglig Leder i det nye Antenor-OTG AS.

OTG har siden 2002 levert rådgivningstjenester og gjennomført mer enn 500 studier innen risikoanalyse, teknisk sikkerhet og HMS. Leveranser som har gått til petroleumsindustrien, bore- og brønnoperajoner og til landbaserte infrastrukturprosjekter. OTG har gjennom årene etablert langsiktige kundeforhold, og har rammeavtaler med, flere av de store olje og gass selskapene, samt større oljeserviceselskaper.

Antenor har utviklet programvaren Antenor Business Management System (BMS), et digitalt verktøy for virksomhetsstyring. Antenor BMS sikrer effektiv styring av prosesser innen risikostyring og analyse, kvalitetsledelse og HMS. Programvaren er også et komplett rammeverk for å kunne ivareta krav i henhold til ulike ISO standarder, og inneholder derfor også løsninger som blant annet utstyrskontroll og personal & kompetansestyring.

Parallelt har Antenor levert rådgiving innen virksomhetsstyring, kvalitetsledelse og risikostyring. En sentral leveranse vil fortsatt være å støtte selskaper med prosesser knyttet til ISO-sertifisering. I tillegg ivaretar våre konsulenter revisjoner på vegne av oljeselskapene inn under EPIM-JQS prekvalifiseringssystemet.

Vi gleder oss til å jobbe sammen som ett lag og kontinuerlig utvikle bedre tjenester og løsninger for våre nåværende og nye kunder.

 

 

Previous

Next