Digitalt stoffkartotek

Enkel tilgang til 1500 datablad
Et smart samarbeid mellom våre kunder sparer tid og gir de en kosteffektiv løsning
Risikoanalyse og substitusjonsvurdering
Oversiktlig register
Previous slide
Next slide

I denne programvaren har du i dag tilgang til over 1500 datablad. Stoffkartoteket er et samarbeid med våre kunder hvor alle går sammen om å innhente datablad og dele de med hverandre. Et smart samarbeid som sparer alle for mye tid og gir våre kunder en veldig kosteffektiv løsning sammenlignet med andre alternativer.

Denne programvaren kan kjøpes som et standalone system fra kr 750,-/mnd

Fordeler med programvaren

Alle bedrifter og virksomheter som framstiller, importerer, leverer, bruker eller oppbevarer kjemikalier har plikt til å opprette et stoffkartotek for sine datablad. Dette skal være oppdatert og tilgjengelig på de ulike arbeidsstasjonene og for verneombudet.

Ønsker du en gratis demo?
Eller lurer du på noe?

Full oversikt

Vi jobber for økt samhandling mellom våre kunder. Derfor vil alle datablad for alle våre kunder være tilgjengelig for alle. Dette gjør at vi alle sparer tid og administrasjon: Når en kunde laster opp et nytt datablad, vil dette umiddelbart være tilgjengelig for alle andre kunder for “nedlasting” lokalt. På denne måten jobber alle kundene våre sammen om å etablere en god og omfattende database. Denne øker i omfang hver eneste dag.

Som leverandør kan du da også benytte database for å distribuere dine egne datablad til dine kunder som også benytter Antenor.

Ta kontakt med oss

Tore Gellein, Antenor OTG
Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller programvare
Tore Gellein
Daglig leder