Digitalt stoffkartotek

Enkel tilgang til 1500 datablad
Et smart samarbeid mellom våre kunder sparer tid og gir de en kosteffektiv løsning
Risikoanalyse og substitusjonsvurdering
Oversiktlig register
Previous slide
Next slide

Velkommen til vårt unike stoffkartotek, en innovativ løsning som drives av et samarbeid med våre dyrebare kunder. Sammen utgjør vi en kraftfull allianse, der vi deler databladene våre for å spare verdifull tid og ressurser. I dag teller databasen over 1500 datablad!

Hvorfor kaste bort verdifull tid på å lete etter datablad når du kan få tilgang til dem alle på ett sted? Vår smarte tilnærming er nøkkelen til en enestående kosteffektiv løsning. Sammenlignet med andre alternativer, gir vi våre kunder den mest økonomiske og praktiske løsningen som finnes.

Bli med i vårt voksende fellesskap og opplev hvordan samarbeidet kan revolusjonere din arbeidsflyt. La oss gjøre datablad-håndtering til en sømløs opplevelse, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å oppnå suksess og nå dine mål.

Bli med i vår stadig voksende familie av fornøyde kunder som allerede har oppdaget fordelene ved vårt stoffkartotek. Sats på kvalitet, spar tid og penger, og få tilgang til en omfattende databasen av aktuelle datablad.

Fordeler med programvaren

Lovkrav:

Alle bedrifter og virksomheter som framstiller, importerer, leverer, bruker eller oppbevarer kjemikalier har plikt til å opprette et stoffkartotek for sine datablad. Dette skal være oppdatert og tilgjengelig på de ulike arbeidsstasjonene og for verneombudet.

Ønsker du en gratis demo?
Eller lurer du på noe?

Full oversikt

Vi jobber for økt samhandling mellom våre kunder. Derfor vil alle datablad for alle våre kunder være tilgjengelig for alle. Dette gjør at vi alle sparer tid og administrasjon: Når en kunde laster opp et nytt datablad, vil dette umiddelbart være tilgjengelig for alle andre kunder for “nedlasting” lokalt. På denne måten jobber alle kundene våre sammen om å etablere en god og omfattende database. Denne øker i omfang hver eneste dag.

Som leverandør kan du da også benytte database for å distribuere dine egne datablad til dine kunder som også benytter Antenor.

Ta kontakt med oss

Tore Gellein, Antenor OTG
Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller programvare
Tore Gellein
Daglig leder