Alt du trenger i én oversiktlig portal

Utfordres du av stadig økende kundekrav? Mangler du ressurser? Eller, er du en dedikert kvalitetsleder som manuelt sjonglerer med egenproduserte kvalitetssystem og ønsker en mer konstruktiv arbeidsdag? Antenor-OTG har hjulpet virksomheter i over 20 år med gode aktive systemer.

Vi vet at det kan være krevende å komme seg inn i nye markeder, men med Antenor BMS vil denne veien blir lettere. Våre gode fagfolk og programvare er nøkkelen til å oppfylle og så overgå kundekravene.

Antenor BMS gjør det lett for deg!

0%
Antenor BMS er en brukervennlig programvare
0%
Antenor BMS gir inntil 75 % tidsbesparelser
0%
Antenor BMS reduserer driftskostnader

Komplett kvalitetssystem du kan vokse med

Som alle håndverkere vet vi at et godt verktøy er halve jobben. Antenor BMS gir deg ikke bare inngangsbilletten til ønskede markeder, men reduserer også tidsbruken med opptil 75%, og dermed også behovet for ressurser.

Med Antenor BMS digitaliseres kritiske arbeidsprosesser for å sikre deg bedre leveringskvalitet, mer fornøyde kunder og ansatte, samt en styrket bunnlinje. Vi har vært leverandører av programvarer og konsepter i over 20 år, med kunder både nasjonalt og internasjonalt (sjekk ut våre referanser her).  Ta kontakt med oss i dag for å utforske hva Antenor-OTG kan bidra med!

Med Antenor BMS har du en programvare du kan vokse med. Vi har derfor etablert en fleksibel struktur for etablering, som du kan tilpasse dine behov og vekstambisjoner.

Våre moduler

kpi-scorecard

Ønsker du en gratis demo?
Eller lurer du på noe?

Antenor BMS - tilfredsstiller krav
Er ISO sertifisering et mål har du det du trenger her for å sikre en rask og smidig prosess, og ikke minst en effektiv etterlevelse av kravene
Et operasjonelt verktøy
Programvaren brukes aktivt og operasjonelt ved å digitalisere dine manuelle prosesser. Si farvel til dine word og excelsystemer. Mindre administrasjon - mer forbedring
Fokus på Kontinuerlig Forbedring
Alle data som registreres kan analyseres grafisk. Gir grunnlag for god styring, kontinuerlig forbedring og store reduksjoner i driftskostnader. Data kan også eksporteres til f. eks Power BI for visualisering der
Solid fokus på god kundesupport
Vi har ekte mennesker som gir deg raskt svar på dine henvendelser
Fokus på IT-sikkerhet
Våre kunder skal være trygge på at deres data er godt ivaretatt gjennom gode sikkerhetsrutiner. Både internt og hos våre underleverandører. Her er vi kompromissløse.
Previous slide
Next slide

Hvordan kommer vi i gang?

Steg 1
Start med et fundament
Hver virksomhet er unik. Noen er små eller i startgropen, mens andre er mer modne og ønsker å gå vekk fra sine word og excelsystemer. Velg et fundament som passer deg best. Entry eller Essentials.
Steg 1
Steg 2
Bygg på med Premium moduler
Vi har kosteffektive spesialiserte moduler for deg som har behov utover det essensielle. Selvfølgelig valgfritt om du ønsker noen av disse.
Steg 2
Steg 3
Process Manager
Antenor BMS Process Manager gir deg en unik mulighet til å etablere digitale sjekklister, prosesser, aktiviteter, prosjekter, registre med mer. Dette sikrer bedre kvalitet i de daglige arbeidsoppgavene
Steg 3
Tore Gellein, Antenor OTG
Tore Gellein
Daglig leder