Alt du trenger i én oversiktlig portal

Opplev den ultimate brukervennligheten og effektiviteten med Antenor BMS – programvaren for god virksomhetsstyring! Kunder velger den på grunn av god brukervennligheten og oversiktlige grensesnittet som gjør arbeidet enklere enn noensinne. Sammen med en veletablert metodikk kommer du raskt i gang med ditt kvalitetssystem.

Vi er stolte over å kunne dele at hele 93% av våre fornøyde kunder har rapportert om en betydelig reduksjon i tidsbruken – fra 25 til 75% – etter at de implementerte Antenor BMS. 

Våre kunder har også opplevd betydelige besparelser på driftskostnadene. Hele 70% av dem har rapportert om en nedgang i kostnadene ved bruk av programvaren.

Og både kunder og sertifiseringsorganer er imponert over Antenor BMS. Det gir et godt utgangspunkt i en anbudsrunde. Det er noe vi tar stolthet i, da det alltid har vært et mål å tilby et digitalt kvalitetssystem som virkelig imponerer

Antenor BMS gjør det lett for deg!

Komplett system du kan vokse med

Når du velger Antenor BMS, velger du et komplett system for virksomhetsstyring. Endelig kan du si farvel til manuelle løsninger og tungvinte excelregistre. Den oversiktlige og brukervennlige programvare vil effektivt erstatte de gamle metodene og frigjøre tid til å fokusere på det som virkelig betyr noe – veksten og suksessen til din virksomhet. Vi har også rådgivere som kan bistå deg på din reise, både under etablering og i etterkant som en outsourcing tjeneste

Med Antenor BMS har du en programvare du kan vokse med. Vi har derfor etablert en fleksibel struktur for etablering som du kan utvide etterhvert som behovene melder seg: (Se modulutvalget under)

Steg 1
Etabler et fundament
Hver virksomhet er unik. Noen er små eller i startgropen og har mindre likvider mens andre er mer modne og ønsker å gå vekk fra sine word og excelsystemer. Velg hva som passer deg best: Entry eller Essentials?
Steg 1
Steg 2
Bygg på med Premium moduler
Vi har et sett med "Premium moduler" for deg som her har et behov utover fundamentet som du har valgt. Velg ingen eller flere av disse. Ditt valg.
Steg 2
Steg 3
På sikt - optimaliser virksomheten
Antenor BMS er et unikt verktøy som du kan bruke til å digitalisere flere av dine tunge og manuelle prosesser. Dette er den absolutt store gevinsten med programvaren
Steg 3

Hva oppnår du med Antenor BMS:

kpi-scorecard

Ønsker du en gratis demo?
Eller lurer du på noe?

Antenor BMS - en komplett programvare
Programvaren har mange brukervennlige digitale verktøy som støtter din virksomhetsstyring. Er ISO sertifisering et mål har du det du trenger her.
Et operasjonelt verktøy
Programvaren brukes aktivt og operasjonelt for å sikre kvalitet i leveranser. Gir deg god oversikt og styring og data for kontinuerlig forbedring. Si farvel til dine word og excelsystemer
Gode grafiske analyser
Alle data som registreres kan analyseres grafisk. Gir grunnlag for god styring, kontinuerlig forbedring og store reduksjoner i driftskostnader. Data kan også eksporteres til f. eks Power BI for visualisering der
Brukes over alt - på mobil og nettbrett
Digitale sjekklister kan anvendes og fullføres der jobben skal gjøres og sparer deg for mye unødvendig ekstraarbeid
Automatiserte varslinger og godkjenningsprosesser
Her får en automatiske varslinger når oppgaver skal utføres og er overdue.
Solid fokus på god kundesupport
Vi har ekte mennesker som gir deg raskt svar (99% innen 24 timer) på dine henvendelser
Fokus på IT-sikkerhet
Våre kunder skal være trygge på at deres data er godt ivaretatt gjennom gode sikkerhetsrutiner. Både internt og hos våre underleverandører. Her er vi kompromissløse.
Previous slide
Next slide
Tore Gellein, Antenor OTG
Tore Gellein
Daglig leder