5s Lean Management

5s er en metodikk og filosofi ofte brukt i Lean sammenheng for å organisere og administrere arbeidsplassen. Mål er å sørge for en effektiv arbeidsflyt ved å eliminere sløsing, forbedre flyt og redusere overflødig prosessering.

For en optimal fokus på Lean Management kan 5S skjemaet benyttes. Da i tillegg til andre moduler i Antenor BMS som bidrar til effektivt fokus på Kontinuerlig forbedring. Med denne modulen vil du kunne legge fra deg manuelle skjemaer og gjennomføre din runde ved hjelp av nettbrett eller mobiltelefon. 

Vær mest mulig lean!

Registreringer skjer på stedet og du kan også iverksette aksjoner mens du holder på. Ta gjerne bilder av det du ønsker dokumentert. Skal du jobbe med Lean må også verktøyene være mest mulig Lean.

Ved at man alltid vet hvor alt er bruker man ikke unødvendig tid på å lete. 5S refererer til en liste a fem japanske ord som oversatt begynner med bokstaven “S”:

Sortere

Systematisere

Skinne

Standardisere

Sikre

Denne add-on er tilgjengelig som tilleggsmodul for Antenor BMS Essentials og Antenor BMS Premium.

Våre produkter

Antenor BMS Entry

Systempakke for mindre og/eller nystartede bedrifter. Her kommer du greit i gang med en pakke som åpner dører i markedet til en god pris. Skulle behovet øke kan du enkelt utvide til mer omfattende pakker senere.

Antenor BMS Essentials

Digitale løsninger på det du trenger i forhold til vanlige kunde- og myndighetskrav. Samtidig gir den deg moduler som ivaretar sentrale elementer innenfor Kvalitet- og Risikostyring på en effektiv måte. 

Antenor BMS Premium

Dette er den komplette pakken for litt større og/eller mer komplekse organisasjoner. Vi fokuserer på effektiv styring og kontinuerlig forbedring, både operativt og faglig innenfor Kvalitet- og Risikostyring. 

Add-ons til Antenor AMS Essentials & Premium

Vi kan tilby et stort utvalg av tilleggsmoduler som kan legges til ved behov. Vi kan også lage helt nye moduler for å digitalisere kritiske arbeidsoperasjoner og prosesser.