CRM

Vi bruker vår CRM modul til å ha styring og kontroll på alle salgslead som kommer inn til oss. Her har vi full oversikt på status på alle mulige kunder som vi er i prosess med. Og det er spesielt viktig når vi er flere på salg og vi kan holde oversikt med andre sine saker. Sparer oss for unødvendige statusmøter og tunge excelark. 

Digitalisert salgsprosess

Gir deg styring og kontroll på framtidige kunder

Med denne modulen vil du ha full oversikt og status på alle salgslead. Og med vår responsive teknologi så har du tilgang til alle leads i lomma på mobiltelefonen. Det gir deg lett tilgang til nødvendige data og det er enkelt å oppdatere.

Med god logging av sentrale data har du og et unikt verktøy for å analyse godheten i salgsprosessen. Hvorfor vinner du, hvorfor taper du. Hva er din suksessrate

Fordeler med CRM modulen

Full oversikt på salgsstatus

Informasjon er tilgjengelig for hele salgsteamet

Tilgjengelig på din mobiltelfon

Gode analyseverktøy

Denne add-on er tilgjengelig som tilleggsmodul for Antenor BMS Essentials og Antenor BMS Premium.

Våre produkter

Antenor BMS Entry

Systempakke for mindre og/eller nystartede bedrifter. Her kommer du greit i gang med en pakke som åpner dører i markedet til en god pris. Skulle behovet øke kan du enkelt utvide til mer omfattende pakker senere.

Antenor BMS Essentials

Digitale løsninger på det du trenger i forhold til vanlige kunde- og myndighetskrav. Samtidig gir den deg moduler som ivaretar sentrale elementer innenfor Kvalitet- og Risikostyring på en effektiv måte. 

Antenor BMS Premium

Dette er den komplette pakken for litt større og/eller mer komplekse organisasjoner. Vi fokuserer på effektiv styring og kontinuerlig forbedring, både operativt og faglig innenfor Kvalitet- og Risikostyring. 

Add-ons til Antenor AMS Essentials & Premium

Vi kan tilby et stort utvalg av tilleggsmoduler som kan legges til ved behov. Vi kan også lage helt nye moduler for å digitalisere kritiske arbeidsoperasjoner og prosesser.