Kontrakt­register

Vi bruker kontraktsregisteret for å sikre tilgang til sentrale data i enhver kontraktsforhold. Sammen med et dashbboard sikrer det god kundeoppfølging og god kontraktsstyring. Her har vi lett tilgang til blant annet:

 

  • Kontaktpersoner og kontakt detaljer
  • Gjeldende kontrakt
  • Kontraktens omfang
  • Status på kontrakt
  • Kundestatus
  • Risikovurdering av kontraktsforhold
Digitalt kontraktsarkiv

Digitalt kontraktsdatabase gir bedre kundepleie

Vi sikrer et godt fokus på god kundepleier via effektiv kontraktsoppfølging. Her sikrer vi at automatiske varslinger gir oss beskjed om vi ikke har vært i dialog med kunden på en stund. Her sikres at leders har styring og kontroll ved bruk av dashboard og KPI data

Fordelen med et digitalt verktøy

Kontrakten er tilgjengelig overalt

Sikrer god kundeoppfølging

Varslinger på sentrale parametre

Risikovurdering av kundeforhold

Denne add-on er tilgjengelig som tilleggsmodul for Antenor BMS Essentials og Antenor BMS Premium.

Våre produkter

Antenor BMS Entry

Systempakke for mindre og/eller nystartede bedrifter. Her kommer du greit i gang med en pakke som åpner dører i markedet til en god pris. Skulle behovet øke kan du enkelt utvide til mer omfattende pakker senere.

Antenor BMS Essentials

Digitale løsninger på det du trenger i forhold til vanlige kunde- og myndighetskrav. Samtidig gir den deg moduler som ivaretar sentrale elementer innenfor Kvalitet- og Risikostyring på en effektiv måte. 

Antenor BMS Premium

Dette er den komplette pakken for litt større og/eller mer komplekse organisasjoner. Vi fokuserer på effektiv styring og kontinuerlig forbedring, både operativt og faglig innenfor Kvalitet- og Risikostyring. 

Add-ons til Antenor AMS Essentials & Premium

Vi kan tilby et stort utvalg av tilleggsmoduler som kan legges til ved behov. Vi kan også lage helt nye moduler for å digitalisere kritiske arbeidsoperasjoner og prosesser.