Lessons learned – Prosjektevaluering

Oppsummering av nøkkelparametre i forbindelse med en jobb eller et prosjekt. Her registreres oppsummeringen digitalt for å ivareta statistikk, sikre læring og kontinuerlig forbedring til neste tilsvarende jobb/prosjekt 

Sikrer kontinuerlig læring

Lesson Learned / Prosjektevalueringer sikrer kontinuerlig forbedring

Definisjonen på galskap er å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat. Denne modulen forhindrer galskap i din organisasjon. Hver organisasjon er ulik og anvendelse av denne modulen vil variere. Men uansett virkeområde så kan vi skreddersy en modul som du kan bruke til å oppsummere dine jobber og prosjekter for å sikre læring og kontinuerlig forbedring

Nytteverdi:

Sikrer læring og forbedring

Enkel registrering av "performance" data

Gode analysemuligheter

Bruk gjerne mobil for registrering av data

Våre produkter

Antenor BMS Entry

Systempakke for mindre og/eller nystartede bedrifter. Her kommer du greit i gang med en pakke som åpner dører i markedet til en god pris. Skulle behovet øke kan du enkelt utvide til mer omfattende pakker senere.

Antenor BMS Essentials

Digitale løsninger på det du trenger i forhold til vanlige kunde- og myndighetskrav. Samtidig gir den deg moduler som ivaretar sentrale elementer innenfor Kvalitet- og Risikostyring på en effektiv måte. 

Antenor BMS Premium

Dette er den komplette pakken for litt større og/eller mer komplekse organisasjoner. Vi fokuserer på effektiv styring og kontinuerlig forbedring, både operativt og faglig innenfor Kvalitet- og Risikostyring. 

Add-ons til Antenor AMS Essentials & Premium

Vi kan tilby et stort utvalg av tilleggsmoduler som kan legges til ved behov. Vi kan også lage helt nye moduler for å digitalisere kritiske arbeidsoperasjoner og prosesser. 

Nysgjerrig? Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss! 

Telefon: +47 51 70 72 90

Epost: [email protected]/

14 + 5 =