Ledige stillinger

Kvalitet, Risiko, HMS, Teknisk Sikkerhet

Karrieremuligheter i Antenor-OTG

Vi får kontinuerlig inn muligheter på vegne av oppdragsgivere. Disse publiserer vi her. Våre oppdragsgiver og konsulenter skal vite at personer fra oss er en del av et sterkt fagmiljø og et solid faglig nettverk. Vi har alltid et intervju + referansesjekk med de som vi mener kan være aktuelle. Slik kvalitetssikrer vi alle kandidater før de lanseres til korte eller lengre kundeoppdrag. Våre kunder skal vite at de kandidatene vi lanserer er «hel ved», og våre konsulenter skal vite at de har passert våre krav til kompetanse og erfaring og at vi ønsker å satse på de. Så satser du på oss, satser vi på deg.

Ønsker du så være en del av vår «Resource Pool», så ta endelig kontakt med oss. Vårt primære ønske er å ansette kandidater i en fast stilling med tanke på å videreutvikle vårt sterke fagmiljø. Er det ønske om prosjektansettelser eller å være underleverandør til oss, er det selvfølgelig også en mulighet. Men vi ønsker deg som ønsker å være en del av et faglig miljø og vil bidra inn i det faglige miljøet.

Normal prosess for oss når vi får inn nye oppdrag er at vi først ser gjennom de kandidatene vi har avtale med på forhånd og som er en del av vår «Resource Pool». Her har vi i dag flere kandidater som enten er fast ansatt hos oss, kan være mellom jobber eller er selvstendig næringsdrivende osv. 

Send oss en mail med CV om du ønsker å være en del av vårt nettverk og «Resource Pool» av markedets beste kompetanse innen vårt fagfelt. Eller ring oss for en prat:

Ledige stillinger:

Emergency Preparedness Advisor, Stavanger

HSE Advisor FPSO, Stavanger

Senior Engineer, Risk Management

Senior Quality Proffesional

Senior HSSE Professional

Senior Teknisk Sikkerhet, Fornebu

Work Environment, Stavanger

Teknisk Sikkerhet, Bergen

Teknisk Sikkerhet, Stavanger

HMS Koordinator, offshore

Vi skal også øke kapasiteten i vårt Solutions Team med følgende stillinger:

Systemkonsulent - Antenor BMS

Som systemkonsulent i Antenor-OTG får du utfordret dine egenskaper innen Virksomhetsstyring, programvare og kunderelasjoner. Som del av et sterkt fagmiljø innen virksomhetsstyring vil du bli med i hele prosessen fra onboarding av nye kunder til oppfølging og kundestøtte etter levering. Altså hele verdikjeden i et typisk kundeforhold.

Arbeidsoppgaver vil kunne inkludere:

 • Sørge for god onboardingprosess for nye kunder av Antenor BMS
 • Optimalisere bruk av Antenor BMS
 • Løsningsdesign og konfigurering av moduler
 • Virksomhetsutvikling og prosessforbedringer
 • Opplæring av nye og eksisterende kunder.
 • Gjennomføre kundeseminarer, kurs og webinarer
 • Kundepleie og kundestøtte, både faglig og teknisk
 • Bidra med innsalg av Antenor BMS til potensielt nye kunder
 • Bidra med innspill til videreutvikling av Antenor BMS

Full-stack utvikler - Antenor BMS

Vi søker ny full-stack utvikler til å ta del i vårt internasjonale team!

Vi er på jakt etter deg som har noen års erfaring som full-stack utvikler, og som enten er kjent med våre teknologier (se under) eller som er gira på å lære seg disse. Vi leter etter en selvstendig person, med dyp ansvarsfølelse for produktet og brukerne. Personen er en effektiv utvikler som har god forståelse for hele prosessen fra kravspesifikasjon til deployment.

Hos oss vil du ha mulighet til å forme din egen hverdag, og å påvirke hvordan sluttproduktet blir. Hvis du har øye for design er det helt supert!

Arbeidsoppgaver:

 • Påvirke utviklingsløpet med innspill om hva som trengs, eller hva som vil være mest nyttig
 • Være del av planleggingsløpet, sprint for sprint.
 • Utvikle Antenor Business Management System
 • Drive server vedlikehold
 • Hovedsakelig 3. linje, men også noe 2. linje support

På jakt etter noe nytt og spennende?

I Antenor-OTG vil du ha frihet til å utfordre og utvikle din kompetanse

Vi ønsker å komme i kontakt med personer som er selvgående, men som også ønsker å ha ett sterkt faglig miljø i ryggen. Som ansatt i Antenor-OTG er du opptatt av å utvikle din egen kompetanse og vil også være med på å videreutvikle Antenor som selskap. Dette er en arbeidsplass for deg som trives ute i markedet, blant kunder og potensielle kunder. Leverer du resultater, er friheten stor

Du vil få….

En selvstendig hverdag

Et sterkt fagmiljø i ryggen

Personlig utviklingsmuligheter

Være med å påvirke utvikling av Antenor

Jobbe med digitalisering og digital transformasjon