Leverandør­godkjenning

Mindre administrativt arbeid.
Med en digital godkjenningsprosess sparer en både kunder og leverandører for mye administrativt arbeid.

Opplev effektivitet og enkelhet med vår innovative digitale godkjenningsprosess! Vi har skapt en løsning som smått «revolusjonerer» måten du samhandler med leverandører på. Med denne modulen er det slutt med tidkrevende manuelt administrativt arbeid og du får mer tid til det som virkelig betyr noe – vekst og suksess!

Med vår plattform vil du oppnå en smidig og sømløs godkjenningsprosess, som sparer deg og dine leverandører for verdifull tid og ressurser. Glede deg over automatiserte trinn som gir raskere resultater og gir deg muligheten til å fokusere på din kjernevirksomhet.

Med et trykk på en knapp, får du full oversikt over dine leverandører. Du vil kunne spore godkjennelser og sertifiseringer, noe som gir deg den nødvendige roen og sikkerheten for dine forretningsbeslutninger. Ikke minst vil den bidra til å lette arbeidet med å tilfredsstille Åpenhetsloven.

Gjør smarte valg og oppnå konkurransefortrinn med vår digitale godkjenningsprosess. Bli en del av vårt voksende nettverk av fornøyde kunder og leverandører som allerede har opplevd fordelen av å være ett steg foran i den digitale revolusjonen.

Ta kontroll over dine forretningsprosesser i dag! Spar tid, spar penger, og få oversikt – alt med vår avanserte digitale godkjenningsplattform. 

Fordeler med modulen

Som kunde er du ansvarlig for at du har leverandører som også har orden i sysakene. Ikke bare skal du ha en leverandør som du kan stole på: Altså levere ønskede produkter og tjenester i tråd med dine behov og ønsker. Men, det hviler også et ansvar på deg som kunde at dine leverandører opererer i tråd med både nasjonale og internasjonale krav og retningslinjer. Flere av dine kunder vil kreve at du har god styring av leverandørkjeden og vil sikre seg at du har gode rutiner for dette. De vil ikke at du bare har valgt leverandør av gammel vane. I tillegg vil flere bedrifter måtte tilfredsstille Åpenhetsloven og da er leverandørgodkjenning sentralt.

Ønsker du en gratis demo?
Eller lurer du på noe?

Digital leverandørgodkjenning gir deg trygghet, oversikt og redusere administrativ tidsbruk

Prosessen med å godkjenne og følge opp dine leverandører kan være administrativt tunge. Spesielt hvis du bruker manuelle verktøy. Med Antenor BMS Leverandørgodkjenning foregår alt digitalt. Alle har god oversikt over hvem som er godkjente leverandører eller ikke. Digital utsendelse sørger for en smidig og oversiktlig prosess for innhenting av data. Du kan konsentrere deg med å evaluere innsendte svar, vurdere disse iht. kritikalitet og gi din eventuelle godkjennelse.

Ta kontakt med oss

Tore Gellein, Antenor OTG
Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller programvare
Tore Gellein
Daglig leder