Samarbeidsavtale innen Cyber Security

Vi er stolte av å presentere en «One-stop-shop» for informasjonssikkerhet/Cyber Security. Partnere er IT Relasjon AS og kompetansehuset Antenor-OTG AS.

Vi er stolte over å kunngjøre vår nye partneravtale mellom IT Relasjon og Antenor-OTG, som vil tilby en omfattende «one stop shop» for informasjonssikkerhet. Her kombinerer vi IT Relasjons ekspertise innen nettverk, IT-løsninger og IT sikkerhet med Antenor-OTGs kompetanse innen virksomhetsstyring. Vi har en mannsalder av erfaring innen våre fagfelt, noe vi vil dele med våre kunder.

Med utgangspunkt i ISO 27000-serien  vil vi kunne tilby rådgivning fra første gapanalyse til planlegging for etterlevelse, og ikke minst bistå med implementering av nødvendige tiltak.

Dette partnerskapet styrker vårt engasjement for å tilby helhetlige løsninger som adresserer alle aspekter av informasjonssikkerhet.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan støtte din organisasjon – helt uforpliktende. Hva med å starte med en kaffedrøs, så tar vi det derfra?

På bildet over er tre glade representanter fra selskapene. Fra venstre Atle Gjertsen, Antenor-OTG. Morten Lillesand, IT Relasjon og Tore Gellein, Antenor-OTG

Ta kontakt med oss
Tore Gellein, Antenor OTG
Tore Gellein
Daglig leder