Antenor BMS Standalone

Våre standalone-moduler leveres som en selvstendig programvare uten at en trenger å investere i en hel pakke. Om ønskelig kan systemet ved en senere anledning utvides til å bruke Antenor-OTGs andre programvarepakker.

Våre standalone-moduler

Avviksystem

Antenor BMS – Avvikssystem Vi leverer et brukervennlig avviksystem som sørger for aktiv bruk fra alle ansatte. Systemet er også mobiltilpasset. I systemet er det enkelt å registrere saker og det legger til rette for smidig saksbehandling.

Les mer

Risikoanalyse

Risikoanalyse Med Antenor Risk Management System (ARMS) vil du ha en god oversikt over organisasjonens risikonivå og risikoområder. Tilknyttede aksjoner (risikoreduserende tiltak) vil bli godt ivaretatt av programvaren og den sørger for automatiske påminnelser om noe ikke blir gjennomført. Å

Les mer

Leverandørgodkjenning

Leverandørgodkjenning Med en digital godkjenningsprosess sparer en både kunder og leverandører for mye administrativt arbeid. Samtidig har du en god oversikt over dine leverandører. Som kunde er du ansvarlig for at du har leverandører som også har orden i sysakene.

Les mer

Personal- og kompetansestyring

Personal- og kompetansestyring Dine ansatte er din viktigste ressurs. Ta godt vare på dem. Har du oversikt over hvem du har ombord og hva de kan? En slik oversikt kan spare deg for kostnader. Vår modul for personal- og kompetansestyring gir deg oversikt og trygghet.

Les mer

Utstyrskontroll

Antenor BMS Utstyrskontroll Med Antenor BMS Utstyrskontroll vil du ha full kontroll på alt utstyret ditt. Du får oversikt over når de skal ha tilsyn og kan loggføre all dokumentasjon som er nødvendig for historikken.

Les mer
Tore Gellein
Daglig leder

Kundetilpassede løsninger

Målet vårt er å digitalisere kritiske arbeidsoperasjoner og prosesser, og sikre bedre kvalitet i gjennomføring, kostnadsbesparelser og bedre bunnlinje.
Ta gjerne kontakt om dere er nysgjerrige på løsninger vi kan utvikle for dere. Vi har gjort arbeidslivet enklere i mange bedrifter ved å erstatte manuelle Word- og Excelark med digitale prosesser. Vi leverer også rene kundetilpassede løsninger – alt fra enkle sjekklister til mer kompliserte databaser og prosesser.