Kurs og seminarer

I Antenor-OTG brenner vi for våre fagområder, og vi ønsker å formidle vår kunnskap og erfaring til så mange som mulig. Vi gir deg grunnleggende forståelse for ulike bransjestandarder og våre kurs gir deg og din bedrift påfyll av kunnskap – for enda bedre kvalitet på ditt arbeid og dine resultater.

Vi kan skreddersy kurs for ditt behov. Her er noen av våre mest populære: 

ESG Strategi – 8 steg på veien

Antenor-OTG har etablert en 8 stegs metodikk for å få på plass en ESG strategi som har som mål å bidra til økt selskapsverdi og økt omsetning. I dette webinaret vil deltagerne få en presentasjon av hva ESG handler om, hvorfor det er viktig og hvordan skal vi jobbe med dette.

Neste kurs:

06 april 2022 kl 09.00

Varighet:

45 - 60 minutt

Veien til sertifisering

Norsk Sertifisering vil i samarbeid med Antenor-OTG forklare prosessen en må gjennom, enten som bedrift eller privatperson, for å oppnå en ISO sertifisering eller  personsertifisering som f. eks Quality Manager.

Neste kurs:

Varighet:

45 -60 minutt

ISO 9001:2015 standarden

Antenor-OTG har bistått flere hundre bedrifter med å etablere praktiske og smidige kvalitetssystemer. 55% av våre kunder i dag er også ISO sertifisert. Gjennom dette effektive webinaret ønsker vi å dele av vår kunnskap. Velkommen.

Neste kurs:

Varighet:

45 – 60 minutter