Karrieremuligheter i Antenor-OTG

Godt arbeidsmiljø hos Antenor-OTG

Ønsker du å ta karrieren din til nye høyder? Da er Antenor-OTG stedet for deg! Vi gir deg friheten og støtten du trenger for å utfordre deg selv og utvikle deg både faglig og personlig. Vi tilbyr en unik læringsarena for deg som ønsker stadig større utfordringer.

Hos oss vil du ikke bare være en del av en støtteprosess, du vil være kjernekompetansen vår – vårt hovedfokus. Vi lever av ditt fagområde, og det er derfor helt avgjørende for oss at du utvikler deg. Vi satser på deg og gir deg de verktøyene du trenger for å lykkes.

Antenor-OTG utvikler og leverer Antenor BMS, en brukervennlig og oversiktlig programvare som åpner dørene for spennende digitale arbeidsoppgaver. Som en del av vårt team vil du ha muligheten til å jobbe med disse verktøyene og være en del av den dynamiske og fremoverlente kulturen vår. Vi ser etter deg med ambisjoner og et brennende engasjement for faget. Bli med på laget og ta karrieren din til neste nivå hos Antenor-OTG!

Våre oppdrag får vi innen:

  • Kvalitetsledelse
  • Risikostyring
  • Revisjoner
  • Teknisk sikkerhet
  • ESG og bærekraft
  • Security (ISPS, ISO 27001, Norsok 091)
  • HMS
  • Ytre miljø & arbeidsmiljø

Du kan lese mer om våre tjenesteområder her: Våre tjenester

Oppsummert:

Antenor-OTG søker etter personer som trives ute i markedet, blant kunder og potensielle kunder, og som leverer resultater. Som en del av vårt team vil du få stor frihet til å jobbe på egenhånd og ta initiativ til å utvikle selskapet og deg selv. Vi gir deg også full støtte og ressurser du trenger for å nå dine mål.

Vi ønsker å skape en dynamisk arbeidsplass hvor du kan utfolde deg faglig og personlig. Som en del av vårt team vil du være en del av et sterkt faglig miljø som støtter og utfordrer deg. Du vil være med på å videreutvikle Antenor-OTG som selskap og være en viktig bidragsyter til vår suksess. Bli med oss på reisen og opplev spennende muligheter for vekst og utvikling!

Du vil få

Satser du på oss, satser vi på deg

Våre oppdragsgiver og rådgivere skal vite at personer fra oss er en del av et sterkt fagmiljø. Gjennom grundige intervjuer og referansesjekker kvalitetssikrer vi alle kandidater før de lanseres. Våre kunder skal vite at våre kandidater er «hel ved», og  våre rådgivere skal vite at de har passert strenge krav til kompetanse og erfaring og at vi ønsker å satse på de. Så, satser du på oss som et team, satser vi på deg.

Bli en del av vårt nettverk og vår «Resource Pool»

Send oss en e-post med CV eller ring oss for en prat:

Atle Gjertsen
COO
+47 51 70 72 90
[email protected]

Tore Gellein
Daglig leder
+47 95 92 26 17
[email protected]