Karrieremuligheter i Antenor-OTG

Godt arbeidsmiljø hos Antenor-OTG

Ønsker du faglig og personlig utvikling? I Antenor-OTG får du både frihet og full støtte for å utfordre og utvikle deg. Vi tilbyr en læringsarena for deg som har en karriereplan og ser framover mot stadig større oppgaver.

Vi søker deg som har ambisjoner og et brennende engasjement for faget. I motsetning til å være en del av en organisasjons støtteprosess, er fagområdet ditt vår kjernekompetanse – vår hovedprosess. Det er ditt fagområdet vi lever av, og det er derfor helt kritisk for oss at du utvikler deg. Derfor blir du satset på.

Antenor-OTG utvikler selg og leverer Antenor BMS, som er en brukervennlig og oversiktlig programvare. Dette gir deg mulighet til å jobbe faglig med spennende digitale verktøy.

Våre oppdrag får vi innen:

  • Kvalitetsledelse
  • Risikostyring
  • Teknisk sikkerhet
  • ESG og bærekraft
  • Security
  • HMS
  • Ytre miljø & arbeidsmiljø

Du kan lese mer om våre tjenesteområder her: Våre tjenester

Oppsummert:

Vi ønsker å komme i kontakt med personer som er selvgående, og som også ønsker å ha ett sterkt faglig miljø i ryggen. Som ansatt i Antenor-OTG er du opptatt av å utvikle din egen kompetanse og som et lokalt eid selskap vil du også være med på å videreutvikle Antenor-OTG som selskap. Dette er en arbeidsplass for deg som trives ute i markedet, blant kunder og potensielle kunder. Leverer du resultater, er friheten stor.

Du vil få

Satser du på oss, satser vi på deg

Vi har ramme- og samarbeidsavtaler med de viktigste aktørene innen en bransje som er kjent for solid kompetanse og skaperkraft – energisektoren.  Vi får jevnlige forespørsler etter prosjektpersonell innen vårt fagfelt, og jobber kontinuerlig med å rekruttere inn den riktig kompetanse. 

Våre oppdragsgiver og konsulenter skal vite at personer fra oss er en del av et sterkt fagmiljø. Gjennom grundige intervjuer og referansesjekker kvalitetssikrer vi alle kandidater før de lanseres. Våre kunder skal vite at våre kandidater er «hel ved», og  våre konsulenter skal vite at de har passert strenge krav til kompetanse og erfaring og at vi ønsker å satse på de. Så, satser du på oss som et team, satser vi på deg.

Bli en del av vårt nettverk og vår «Resource Pool»

Send oss en e-post med CV eller ring oss for en prat:

Atle Gjertsen
COO
+47 51 70 72 90
[email protected]

Tore Gellein
Daglig leder
+47 95 92 26 17
[email protected]

Prosjekter og oppdrag vi søker konsulenter til akkurat nå: