Karrieremuligheter i Antenor-OTG

Er du på jakt etter noe nytt og spennende? I Antenor-OTG vil du ha frihet til å utfordre og utvikle din kompetanse.

Generelt ser vi etter ingeniører/rådgivere innen:

  • Kvalitetsledelse
  • Risikostyring
  • Teknisk sikkerhet
  • HMS
  • Ytre miljø & arbeidsmiljø

 

I Antenor-OTG er vi et sterkt faglig miljø med kollegaer som brenner for faget. Vi skal kunne tilby bransjens mest spennende arbeidsplass og da trenger vi engasjerte medarbeidere på laget.

Vi ønsker å komme i kontakt med personer som er selvgående, og som også ønsker å ha ett sterkt faglig miljø i ryggen. Som ansatt i Antenor-OTG er du opptatt av å utvikle din egen kompetanse og du vil også være med på å videreutvikle Antenor-OTG som selskap. Dette er en arbeidsplass for deg som trives ute i markedet, blant kunder og potensielle kunder. Leverer du resultater, er friheten stor.

Du vil få

Satser du på oss, satser vi på deg

Vi har ramme- og samarbeidsavtaler med de viktigste aktørene innen en bransje som er kjent for solid kompetanse og skaperkraft – energisektoren.  Vi får jevnlige forespørsler etter prosjektpersonell innen vårt fagfelt, og jobber kontinuerlig med å rekruttere inn den riktig kompetanse. 

Våre oppdragsgiver og konsulenter skal vite at personer fra oss er en del av et sterkt fagmiljø. Gjennom grundige intervjuer og referansesjekker kvalitetssikrer vi alle kandidater før de lanseres. Våre kunder skal vite at våre kandidater er «hel ved», og  våre konsulenter skal vite at de har passert strenge krav til kompetanse og erfaring og at vi ønsker å satse på de. Så, satser du på oss som et team, satser vi på deg.

Bli en del av vårt nettverk og vår «Resource Pool»

Send oss en e-post med CV eller ring oss for en prat:

Ivar Bergset
Leder for Consulting
+47 40 40 17 09
[email protected]

 

Tore Gellein
Daglig leder
+47 95 92 26 17
[email protected]

 

Prosjekter og oppdrag vi søker konsulenter til akkurat nå: