Karrieremuligheter i Antenor-OTG

På jakt etter noe nytt og spennende? I Antenor-OTG vil du ha frihet til å utfordre og utvikle din kompetanse.
Vi ønsker å komme i kontakt med personer som er selvgående, men som også ønsker å ha ett sterkt faglig miljø i ryggen. Som ansatt i Antenor-OTG er du opptatt av å utvikle din egen kompetanse og vil også være med på å videreutvikle Antenor-OTG som selskap. Dette er en arbeidsplass for deg som trives ute i markedet, blant kunder og potensielle kunder. Leverer du resultater, er friheten stor.

Du vil få

Satser du på oss, satser vi på deg

Vi får kontinuerlig inn muligheter på vegne av oppdragsgivere. Disse publiserer vi her. Våre oppdragsgiver og konsulenter skal vite at personer fra oss er en del av et sterkt fagmiljø og et solid faglig nettverk. Vi har alltid et intervju og en referansesjekk med de som vi mener kan være aktuelle. Slik kvalitetssikrer vi alle kandidater før de lanseres til korte eller lengre kundeoppdrag. Våre kunder skal vite at de kandidatene vi lanserer er «hel ved», og våre konsulenter skal vite at de har passert våre krav til kompetanse og erfaring og at vi ønsker å satse på de. Så, satser du på oss som et team, satser vi på deg.

Normal prosess for oss når vi får inn nye oppdrag er at vi først ser gjennom de kandidatene vi har avtale med på forhånd og som er en del av vår «Resource Pool». Her har vi i dag flere kandidater som enten er fast ansatt hos oss, kan være mellom jobber, åpne for nye oppdrag eller er selvstendig næringsdrivende osv.

Ønsker du å være en del av vår «Resource Pool», så ta endelig kontakt med oss. Vårt primære ønske er å ansette kandidater i en fast stilling med tanke på å videreutvikle vårt sterke fagmiljø. Er det ønske om prosjektansettelser eller å være underleverandør til oss, er det selvfølgelig også en mulighet. Men vi ønsker deg som ønsker å være en del av et faglig miljø og vil bidra inn i det faglige miljøet.

Vi ser etter ingeniører/rådgivere innen:
• Senior teknisk sikkerhet
• HMS
• Kvalitet
• Risikostyring
• Ytre miljø & arbeidsmiljø

Bli en del av vårt nettverk og vår «Resource Pool»

Send oss en e-post med CV eller ring oss for en prat:

Tore Gellein
Daglig leder
+47 95 92 26 17
[email protected]

Ivar Bergset
Leder for Consulting
+47 40 40 17 09
[email protected]

Ledige stillinger

Prosjektleder – Antenor BMS

Riktig person vil bidra i hele prosessen fra potensiell kunde tar kontakt til onboarding (teknisk og faglig etablering av styringssystemer,) og oppfølging i etterkant og skal hjelpe kunder med god virksomhetsutvikling. Du vil også kunne delta i andre faglige oppgaver som f. eks risikoanalyser, assessments etc.

Har du spørsmål om stillingen? Kontakt daglig leder Tore Gellein på telefon +47 95 92 26 17, eller send en e-post til [email protected]

Egenskaper