Bærekraftig virksomhetsstyring

Bærekraftig virksomhets­styring

Antenor-OTG leverer effektiv og verdiskapende virksomhetsstyring med kvalitet i alle ledd. Vi er et godt og solid fagmiljø som leverer pålitelig fagkompetanse. Alt vi gjør innenfor vårt fagfelt skal bidra til økt verdiskapning for våre kunder.

Misjon og visjon

Adding Value to Quality

Antenor-OTG er et kompetansehus som skal være synonymt med verdiskapende virksomhetsstyring. 

  • Vår programvare skal bidra til høyere omsetning og mer effektiv operasjonell drift
  • Våre rådgivere skal bidra til at våre kunder oppnår reduserte driftskostnader og høyere omsetning

Våre strategiske prinsipper

Solid kompetanse:
  • Antenor-OTG ansatte er «hel ved».
  • Antenor-OTG har et godt og solid fagmiljø, hvor styrken ligger i teamet og bruken av vår programvare, ikke i enkeltpersoner.
Solid programvare:
  • Bedrifter som bruker Antenor BMS er seriøse med sin virksomhetsstyring 
  • Kunder som bruker Antenor BMS oppnår bedre økonomiske resultater enn andre 
Solid leveringskvalitet:
  • Rådgivere som leverer med høy grad av service og kvalitet
  • God og pålitelig support

Vår historie

La meg presentere deg for Antenor OTG – en del av Norges næringsliv siden 2003.

Fra dag én har vi hatt en målsetting: Å levere med seriøsitet og dedikasjon innen våre forretningsområder.
Vi har valgt å gå mot strømmen og unngå lettvinte shortcuts og «Cover my ass» mentalitet. I stedet fokuserer vi på grundighet og kvalitet i alt vi gjør. Hvorfor? Fordi vi vet at våre kunder fortjener det beste, og ved å gi dem vår aller beste innsats, gir vi dem en økonomisk gevinst som ingen snarveier kan matche.
Gjennom årene har vi levert ekspertise og rådgivning innen Kvalitetsledelse, risikoanalyse, ESG, teknisk sikkerhet og HMS. Vårt arbeid har nådd inn i hjertet av et mangfold av bransjer. Vi er stolte av vårt bidrag til sikrere og mer bærekraftige prosjekter som former fremtiden.

På den andre siden har Antenor utviklet det banebrytende Antenor Business Management System (BMS) – et digitalt verktøy som gjør virksomhetsstyring til en verdiskapende aktivitet. Sammen med våre dyktige rådgivere utgjør vi en god motor for bedrifters vekst og utvikling. Gjennom å kombinere teknologi og ekspertise har vi hjulpet hundrevis av bedrifter med å nå nye høyder og realisere deres potensial.
Vår dedikerte stab på 25 medarbeidere er stolte av å være en del av denne unike sammensmeltingen av kompetanse og erfaring. Sammen har vi blitt en av Norges ledende selskaper innen vårt fagfelt. Vi tar med oss våre suksesser, feirer våre prestasjoner og ser fremover mot nye utfordringer.

Det er vår tro på kvalitet, integritet og innovasjon som driver oss fremover. Vi brenner for å skape en bedre fremtid for våre kunder, for Norge og for verden. Vi vet at veien kan være krevende, men vi står sterke og modige, klare til å møte morgendagens utfordringer.

Velkommen til Antenor OTG – hvor vi setter standarden for hvordan fremtiden formes, ett skritt av gangen. Sammen skaper vi en verden der mulighetene er uendelige, og suksessen er uunngåelig.

Bærekraft

Å levere programvare og tjenester innenfor segmentet kvalitet, risiko, HMS og teknisk sikkertet betyr at vi kan bidra til økt bærekraft hos våre kunder. ESGprinsippene ligger sentralt i utvikling av styringssystemer og effektive prosesser, og har fokus på å oppnå bedre resultater med mindre bruk av ressurser. 
Våre egne leveransemodeller gir gode miljøeffekter. Med skybasert teknologi reduseres serverbruk betraktelig for våre kunder. Men viktigst av alt er våre digitale leveringsmodeller. Vi gjennomfører onboarding og support for våre systemkunder digitalt. Revisjoner og Risikoanalyser kan gjøres digitalt. Teknologien åpner for mange nye muligheter og som selskap er vi klar til å utnytte disse. Kunden sparer betraktelig med kostnader og miljøet spares for unødvendig CO2 utslipp. 

Vi bidrar

Hvert år setter vi i Antenor-OTG av både penger og tid til klubber og foreninger i lokalmiljøet. Vi støtter organisasjoner som vi vet betyr mye for mange – også for oss ansatte. Vi ønsker å bidra og er åpne for innspill. Ta bare kontakt. 

I år, som tidligere år, sponser vi Sola Golfklubb og Kreftomsorg Rogaland. Dette er organisasjoner som driftes av idealisme og hardtarbeidende personer. Takk for det dere gjør for oss. Det betyr utrolig mye for veldig mange, ikke minst oss i Antenor-OTG. 

Karrieremuligheter i Antenor-OTG

På jakt etter noe nytt og spennende? Vi ønsker alltid å komme i kontakt med personer som er selvgående, men som også ønsker å ha ett sterkt faglig miljø i ryggen. I Antenor-OTG vil du ha frihet til å utfordre og utvikle din kompetanse.

Ta kontakt med oss

Tore Gellein, Antenor OTG
Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller programvare
Tore Gellein
Daglig leder