Bærekraftig virksomhetsstyring

Bærekraftig virksomhets­styring

Antenor-OTG leverer effektiv og verdiskapende virksomhetsstyring med kvalitet i alle ledd. Vi er et godt og solid fagmiljø som leverer pålitelig fagkompetanse. Alt vi gjør innenfor vårt fagfelt skal bidra til økt verdiskapning for våre kunder.

Misjon og visjon

Adding Value to Quality

Antenor-OTG skal være synonymt med bærekraftig og verdiskapende virksomhetsstyring. 

  • Vår programvare skal bidra til mer effektiv operasjonell drift
  • Våre konsulenter skal bidra til at våre kunder oppnår reduserte driftskostnader og høyere omsetning

Våre strategiske prinsipper

Solid kompetanse:
  • Antenor-OTG ansatte er «hel ved».
  • Antenor-OTG har et godt og solid fagmiljø, hvor styrken ligger i teamet og bruken av vår programvare, ikke i enkeltpersoner.
Solid programvare:
  • Bedrifter som bruker Antenor BMS er seriøse med sin virksomhetsstyring 
  • Kunder som bruker Antenor BMS oppnår bedre økonomiske resultater enn andre 
Solid leveringskvalitet:
  • Konsulenter som leverer med høy grad av service og kvalitet
  • God og pålitelig support

Vår historie

Antenor OTG ble etablert i 2003 og er resultatet av en fusjon mellom Antenor AS og OTG Consulting AS. Begge selskapene ble etablert med en visjon om at en skal jobbe seriøst med våre forretningsområder. En må unngå lettvinte shortcuts og det som vi kaller for «Cover my ass» aktiviteter. Vi vet at gjør vi jobben seriøst og skikkelig, så får våre kunder en høyere økonomisk gevinst enn lettvinte snarveier. 

OTG Consulting har siden 2002 levert rådgivningstjenester og gjennomført mer enn 500 studier innen risikoanalyse, teknisk sikkerhet og HMS. Leveranser som har gått til petroleumsindustrien, bore- og brønnoperasjoner og til landbaserte infrastrukturprosjekter.
Antenor har utviklet programvaren Antenor Business Management System (BMS), et digitalt verktøy for virksomhetsstyring. Sammen med programvaren skal vi tilby dyktige konsulenter. Denne koblingen har bidratt til at Antenor som selskap har hjulpet hundrevis av bedrifter med deres virksomhetsutvikling. Vi tilbyr alt fra kursing og enkelt bistand til lange oppdrag som bidrar til ulike ISO sertifiseringer, digitalisering og mer effektive prosesser.
Sammen er vi i dag en av de ledende bedriftene i Norge innen vårt fagfelt med 20-25 medarbeidere.

Bærekraft

Å levere programvare og tjenester innenfor segmentet kvalitet, risiko, HMS og teknisk sikkertet betyr at vi kan bidra til økt bærekraft hos våre kunder. ESGprinsippene ligger sentralt i utvikling av styringssystemer og effektive prosesser, og har fokus på å oppnå bedre resultater med mindre bruk av ressurser. 
Våre egne leveransemodeller gir gode miljøeffekter. Med skybasert teknologi reduseres serverbruk betraktelig for våre kunder. Men viktigst av alt er våre digitale leveringsmodeller. Vi gjennomfører onboarding og support for våre systemkunder digitalt. Revisjoner og Risikoanalyser kan gjøres digitalt. Teknologien åpner for mange nye muligheter og som selskap er vi klar til å utnytte disse. Kunden sparer betraktelig med kostnader og miljøet spares for unødvendig CO2 utslipp. 

Vi bidrar

Hvert år setter vi i Antenor-OTG av både penger og tid til klubber og foreninger i lokalmiljøet. Vi støtter organisasjoner som vi vet betyr mye for mange – også for oss ansatte. Vi ønsker å bidra og er åpne for innspill. Ta bare kontakt. 

I år, som tidligere år, sponser vi Sola Golfklubb og Kreftomsorg Rogaland. Dette er organisasjoner som driftes av idealisme og hardtarbeidende personer. Takk for det dere gjør for oss. Det betyr utrolig mye for veldig mange, ikke minst oss i Antenor-OTG. 

Karrieremuligheter i Antenor-OTG

På jakt etter noe nytt og spennende? Vi ønsker alltid å komme i kontakt med personer som er selvgående, men som også ønsker å ha ett sterkt faglig miljø i ryggen. I Antenor-OTG vil du ha frihet til å utfordre og utvikle din kompetanse.

Ta kontakt med oss

Ivar Bergset, Antenor OTG
Ønsker du å høre mer om våre tjenester, ta gjerne kontakt
Ivar Bergset
Senior Rådgiver – Risiko
Ta kontakt om du ønsker å vite mer om våre tjenester og programvare
Atle Gjertsen
Chief Operating Officer
Tore Gellein, Antenor OTG
Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller programvare
Tore Gellein
Daglig leder