Erfarne rådgivere

Vårt rådgivningsteam har kompetanse innenfor et bredt spekter innen virksomhetsstyring. Les mer om hva vi kan utføre innen områder som risikoanalyser, kvalitetssystemer, sertifiseringer, revisjoner, sikkerhet, ESG og HMS

Våre tjenester

Risikoanalyser

Antenor-OTG er spesialister på risikostyring og risikoanalyser. Vi ønsker alltid effektivisering for våre kunder og oss selv. Slik kan du slanke vekk overflødig risikoanalysearbeid, og frigjøre ressurser til å faktisk redusere risiko for dine ansatte og dine planlagte operasjoner. Vi har god programvare og tilhørende kompetanse.

Les mer
Kvalitetssystemer iht ISO 9001:2015

Kvalitetssystemer for bedrifter – Vi har bistått over 300 bedrifter med ISO 9001-sertifisering og operasjonelle kvalitetssystemer for økt effektivitet, omsetning og bunnlinje. Les hvordan vi kan bidra til at du oppnår positive ringvirkninger som mer salg og redusert tidsbruk.

Les mer
Revisjoner

Våre sertifiserte revisorer er pragmatisk anlagt og bidrar til at du som kunde opplever en verdiskapende gjennomgang av din bedrift. Vi gjennomfører årlig 100-150 revisjoner med fokus på ISO standarder, ESG, JQS eller ren virksomhetsutvikling.

Les mer
8 steg til en god ESG strategi og Åpenhetsloven

Antenor-OTG har utviklet en smidig metodikk for å etablere en god strategi rundt ESG og Åpenhetsloven. Fokus skal være på bedriftens verdiskapning og bidra til økt selskapsverdi samt bedre markedstilgang. Kombiner gjerne med digitale løsninger for økt nytteverdi

Les mer
Virksomhetsutvikling

Vi har velutviklede metoder som sikrer en god struktur på din virksomhet. Metodikken sikrer at det er en rød tråd fra bedriftens øverste strategiske visjoner, gjennom virksomhetens prosesser og ned til den enkelte ansatte. Dette gir bedre bunnlinje og høyere omsetning.

Les mer
Cybersecurity – ISO 27001

Sikkerhet og sikring inngår som en del av vurderingene når forebyggende tiltak skal planlegges og beredskap skal dimensjoneres. Dette kan være hendelser som innbrudd, sabotasje og tyveri – fysisk eller via IKT-systemer.

Les mer
Teknisk sikkerhet

Våre ingeniører kan teknisk sikkerhet. Vi har lang erfaring innen design, innkjøp og bygging av sikkerhetssystemer fra store og komplekse offshore–prosjekter i petroleums-virksomheter. Videre dekker vår kompetanse også anlegg, bygninger og landbasert infrastruktur. Vi kjenner alle relevante krav fra myndigheter og tilhørende standarder. Det sikrer riktig design av systemene.

Les mer
HMS

Systematisk HMS–arbeid forebygger skader og miljøforstyrrelser og sikrer dine ansatte et godt arbeidsmiljø. Oppfølging av dette arbeidet i virksomheten skal skje systematisk, eksempelvis gjennom revisjoner.

Les mer

Karrieremuligheter i Antenor-OTG

På jakt etter noe nytt og spennende? Vi ønsker alltid å komme i kontakt med personer som er selvgående, men som også ønsker å ha ett sterkt faglig miljø i ryggen. I Antenor-OTG vil du ha frihet til å utfordre og utvikle din kompetanse.