Brukervennlige programvarer

Det er nå 2023, og det er vel på tide å kvitte seg med manuelle Word/Excel-baserte systemer. Her er hva våre kunder har å si om Antenor BMS:

  • Brukervennlig og oversiktlig
  • Automatiserte prosesser reduserer tidsbruk med 50%
  • Reduserer driftskostnader
  • Imponerer revisorer og kunder

Bytt til Antenor BMS og bli med i rekkene av fornøyde kunder som har effektivisert sine forretningsprosesser og åpnet for nye vekstmuligheter

Våre programvarer:

Kvalitets­system

Antenor Business Management System er det mest komplette kvalitetssystemet på markedet. Våre kunder sier det er brukervennlig og oversiktlig og de mange modulene gjør at du kan erstatte manuelle løsninger, Excel-registre og andre lisenser med én altomfattende løsning. Programvaren bidrar til å redusere tidsbruken med 50%. Tid som du sikkert kan bruke mer konstruktivt. Med Antenor BMS når du raskt ditt mål om ISO-sertifisering og oppnår en mer effektiv og pålitelig kvalitetsstyring i din virksomhet..

Ønsker du en gratis demo?
Eller lurer du på noe?

Risikoanalyse

Med Antenor Risk Management System (ARMS) er en enkel programvare og du vil ha en god oversikt over organisasjonens risikonivå og risikoområder. Aksjoner (risikoreduserende tiltak) vil bli godt ivaretatt av programvaren, og den sørger for automatiske påminnelser om noe ikke blir gjennomført.
Tore Gellein, Antenor OTG
Tore Gellein
Daglig leder

Bredt teknologi- og tjenestespekter

I over 20 år har vi levert rådgivningstjenester og gjennomført mer enn 500 studier innen risikoanalyse, teknisk sikkerhet og HMS. Våre kunder er knyttet til både petroleumsindustrien, bore- og brønnoperasjoner og til landbaserte infrastrukturprosjekter. Gjennom årene har vi etablert langsiktige kundeforhold, og har rammeavtaler med flere av de store oljeselskapene.
Ønsker du å høre mer om våre konsulenttjenester eller vil søke på jobb som konsulent? Ta gjerne kontakt med oss i dag. Vi er her for å hjelpe deg.