Personal- og kompetansestyring

Dine ansatte er din viktigste ressurs. Ta godt vare på dem.
Har du oversikt over hvem du har ombord og hva de kan?

Optimaliser din suksess med vårt kraftige personal- og kompetansestyringsverktøy!

I dagens konkurranseutsatte forretningsverden er dine ansatte den kritiske ressursen som kan ta bedriften din til nye høyder. Å ta godt vare på dem er essensielt for din virksomhets vekst. Men har du full oversikt over hvem du har om bord og hva de virkelig kan?

Vi har løsningen som vil gi deg den nødvendige oversikten og tryggheten du trenger. Vår avanserte modul for personal- og kompetansestyring er skreddersydd for å spare deg for kostnader og maksimere effektiviteten i din organisasjon.

Med vårt verktøy kan du enkelt administrere og spore dine ansattes kompetanser, ferdigheter og erfaring. Identifiser potensielle talenter, og match dem med de rette oppgavene. På den måten kan du utvikle en høytytende arbeidsstyrke som løfter hele virksomheten.

Ikke la verdifull informasjon gå tapt i kaoset av papirer eller gammeldagse systemer. Vår moderne og brukervennlige plattform gir deg umiddelbar tilgang til oppdatert informasjon om dine ansatte, slik at du kan ta smartere beslutninger og handle raskere.

Velg vår personal- og kompetansestyringsmodul, og opplev en smidig og strømlinjeformet administrasjon av dine ansattes data. Med denne kraftige ressursen ved din side vil du oppdage nye nivåer av produktivitet, lønnsomhet og suksess.

Bli med på reisen mot en mer effektiv og vellykket virksomhet. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vår modul kan transformere din bedrifts fremtid!

Fordeler med modulen

Ønsker du en gratis Antenor BMS demo?
Eller har du behov for rådgivning?
Send oss en liten notis så hører du fra oss

Her er noen eksempler:

  1. En av dine ansatte skal utføre en jobb, skal kanskje offshore, men finner ut dagen før at helsesertifikatet utløper. Kunne det vært unngått?
  2. En alvorlig ulykke inntreffer, og Arbeidstilsynet blir tilkalt. Det første de ser etter er 1) risikoanalyser 2) Er utstyret sertifisert og 3) kompetanse på den som har vedlikeholdt eller produsert utstyret. Om denne ansatte har sluttet kan det fremdeles være påkrevd å dokumentere dette. Har du kontroll på dette?
  3. Du trenger spesialkompetanse til en jobb og leier inn ekstern bistand. Lite visste du at du har en kar på verkstedet med denne kompetansen.
  4. Hva med neste nedbemanningsrunde? Er du sikker på at du har kontroll på hvem du lar gå?

God kompetanse­oversikt kan spare deg for store summer

Med Antenor BMS Kompetansestyring vil du ha full kontroll på alle dine ansattes personalia og kompetanse. Her vil du kunne predefinere krav til de ulike rollene i din bedrift, knytte det opp mot person for så å kunne avdekke eventuelle mangler. En god gap-analyse vil avdekke nødvendige utviklingsbehov som man har. Ved å legge inn utløpsdatoer for kritiske sertifikater så vil valgte personer få nødvendige varslinger i god tid før de skal fornyes. Gode oversikter gir nøkkelpersoner mulighet til å lete internt etter kompetanse framfor å leie inn dyr ekstern kompetanse.

Ta kontakt med oss

Tore Gellein, Antenor OTG
Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller programvare
Tore Gellein
Daglig leder