Personal- og kompetansestyring

Dine ansatte er din viktigste ressurs. Ta godt vare på dem.
Har du oversikt over hvem du har ombord og hva de kan?

Dine ansatte er din viktigste ressurs. Ta godt vare på dem. Har du oversikt over hvem du har ombord og hva de kan? En slik oversikt kan spare deg for kostnader. Vår modul for personal- og kompetansestyring gir deg oversikt og trygghet.

Fordeler med modulen

Ønsker du en gratis demo?
Eller lurer du på noe?

Her er noen eksempler:

  1. En av dine ansatte skal utføre en jobb, skal kanskje offshore, men finner ut dagen før at helsesertifikatet utløper. Kunne det vært unngått?
  2. En alvorlig ulykke inntreffer, og Arbeidstilsynet blir tilkalt. Det første de ser etter er 1) risikoanalyser 2) Er utstyret sertifisert og 3) kompetanse på den som har vedlikeholdt eller produsert utstyret. Om denne ansatte har sluttet kan det fremdeles være påkrevd å dokumentere dette. Har du kontroll på dette?
  3. Du trenger spesialkompetanse til en jobb og leier inn ekstern bistand. Lite visste du at du har en kar på verkstedet med denne kompetansen.
  4. Hva med neste nedbemanningsrunde? Er du sikker på at du har kontroll på hvem du lar gå?

God kompetanse­oversikt kan spare deg for store summer

Med Antenor BMS Kompetansestyring vil du ha full kontroll på alle dine ansattes personalia og kompetanse. Her vil du kunne predefinere krav til de ulike rollene i din bedrift, knytte det opp mot person for så å kunne avdekke eventuelle mangler. En god gap-analyse vil avdekke nødvendige utviklingsbehov som man har. Ved å legge inn utløpsdatoer for kritiske sertifikater så vil valgte personer få nødvendige varslinger i god tid før de skal fornyes. Gode oversikter gir nøkkelpersoner mulighet til å lete internt etter kompetanse framfor å leie inn dyr ekstern kompetanse.

Ta kontakt med oss

Tore Gellein, Antenor OTG
Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller programvare
Tore Gellein
Daglig leder