Lei en Kvalitet & HMS rådgiver

Ansatte i Antenor OTG i møte

Markedets krav til styringssystem er etterhvert veldig omfattende og det kan være spesielt vanskelig for små og mellomstore bedrifter å møte disse med sine knappe ressurser. Å sette ut noen av oppgavene kan derfor være en fordel. Med vår kostnadseffektive løsning kan du sove rolig om natten, og selv holde på med det du er god til om dagen.

Vi forstår at ikke alle bedrifter trenger en heltidsstilling dedikert til Kvalitet og HMS. Likevel trenger alle kompetansen og ekspertisen, om enn i varierende grad. Derfor tilbyr vi en fleksibel løsning: I stedet for å ansette en fulltids kvalitetssjef, kan du leie en erfaren spesialist på deltid.

For små og mellomstore bedrifter er det sjelden behov for mer enn dette, og det kan være kostbart å ha noen på heltid eller å legge ansvaret på en som kun kan jobbe med dette med venstrehånden. Vår løsning gir deg enkel tilgang til nødvendig kompetanse uten de høye kostnadene. Vi har bred ekspertise innen Kvalitet, ESG, risiko, miljø, HMS og cybersecurity. Dermed har du med vår samarbeidsavtale tilgang til et mylder av tung spisskompetanse til en fordelaktig pris.

Flere av våre kunder bruker også vår digitale løsning, Antenor BMS. En skybasert løsning som effektiviserer samarbeidet og reduserer behovet for rådgivertimer.

Våre avtaler tilpasses for å møte de spesifikke behovene til din virksomhet. Vårt mål er å hjelpe deg med å effektivisere din virksomhet, slik at du kan oppnå mer verdi til lavere kostnader.

Her er noen av fordelene ved å velge oss:

  1. Forutsigbare og lavere kostnader uten langsiktige forpliktelser.
  2. Tilgang til et bredt spekter av fagkompetanse.
  3. Et dedikert team av eksperter klare til å bistå uansett situasjon.
  4. Du kan sove trygt om natten vel vitende om at styringssystemet er i de beste hender.
  5. Medarbeidere som alltid er ett skritt foran i bransjen.

La oss hjelpe deg med å optimalisere denne delen av din virksomhet og samtidig spare betydelige kostnader. Ta kontakt med oss i dag for en skreddersydd løsning som er skapt for å passe perfekt til din bedrift.

Ønsker du en gratis Antenor BMS demo?
Eller har du behov for rådgivning?
Send oss en liten notis så hører du fra oss

Ta kontakt med oss
Atle Gjertsen
Chief Operating Officer