Minikurs: ISO 9001 på 6.5 minutt

kpi-scorecard

Veldig mange organisasjoner vil møte krav om å etablere et kvalitetssystem basert på ISO 9001 standarden. For de fleste vil dette være en høyst overkommelig oppgave. MEN, mange vet ikke hva standarden går i og gjør den første generaltabben: Man kjøper standarden, leser den i 2.5 minutt og mister livsmotet etter dette. Dette er ikke et språk egnet for verken mannen eller kvinnen i gata.

Vi i Antenor-OTG vet at, når alt komme til alt, så er ikke dette rakettforskning og de aller fleste organisasjoner har mye som kreves allerede på plass. Her handler det om å jobbe litt mer systematisk med det en allerede gjør. Vår misjon er å bidra til at våre kunder har høyst fornuftige styringssystemer som bidrar til en bedre økonomi. Dette gjør vi ved hjelp av programvare og kompetanse.  

På veien dit bidrar vi og med kompetanseheving. Både via daglig sparring og rådgivning men ikke minst via våre kurs og denne siden med ulikt fagstoff. Her er et «minikurs» om ISO standarden. Ønsker dere mer dybde kan en melde seg på våre heldagskurs blant annet. Vi har også en mer omfattende guide til ISO 9001 standarden: ISO 9001 guiden.

Enjoy!

7. Kontakt Antenor-OTG

Vi i Antenor-otg har implementert hundrevis av kvalitetssystemer. Vi har både Programvare som tar deg enklere til målet og nødvendig spisskompetanse og Rådgiving 

Ønsker du mer informasjon er det bare å ta kontakt:
Tore Gellein, Antenor OTG
Tore Gellein
Daglig leder
Ta kontakt med oss
Tore Gellein, Antenor OTG
Tore Gellein
Daglig leder